Login

VACATURE: Medewerker Informatiebeheer - Waterschap Rijn en IJssel

Bcontrollogonieuw

 

 

 

 

 

 

 

Medewerker informatiebeheer
Doetinchem, 28-36 uur per week

“Help jij ons mee om de informatiestromen bij ons waterschap in goede banen te leiden en kun jij onze medewerkers hierbij enthousiasmeren, meenemen en ondersteunen? Dan is deze functie iets voor jou!”

Over Waterschap Rijn en IJssel
Werken bij Waterschap Rijn en IJssel is dynamisch, uitdagend en maatschappelijk nuttig. De zorg voor waterveiligheid, schoon water en voldoende water vraagt structureel aandacht en is continu in beweging. Hierbij zoeken we naar synergiekansen en samenwerking in diverse externe netwerken. Dat doen wij vanuit een inspirerende werkomgeving met een open en collegiale sfeer met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Functiebeschrijving


Functie-eisen

Heb je wel het gevraagde niveau en de vaardigheden die passen bij deze functie, maar niet de relevante opleiding of werkervaring? Geen probleem, we bieden je graag een leer-werkplek aan om zo in je nieuwe baan te groeien en er een succes van te maken. Past deze situatie bij jou, geef dan in je brief duidelijk aan wat jouw motivatie is om de opleiding te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Een solide pensioenregeling.

Informatie en sollicitatie


Waterschap Rijn en IJssel hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Lees onze uitgebreide privacyverklaring op www.wrij.nl/privacy.

Sollicitaties die op een andere wijze binnenkomen worden niet in behandeling genomen. Werven van nieuwe medewerkers doen we graag zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen