Login

VACATURE: Adviseur DIV

Werken bij Waterschap De Dommel is werken aan water. Een mooi gebied in Midden-Brabant met overal water, in beken zoals Beerze, Dommel en Keersop. Dagelijks werken ruim 400 medewerkers met zorg aan schoon en voldoende water. Daarnaast zorgen we dat inwoners geen wateroverlast hebben.

Bij De Dommel werken we met duurzaamheid en innovatie als kernwaarden. De Dommel is een flexibele werkgever waar je zelf aan het roer staat voor een goede balans tussen werk en privé. Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling vinden we belangrijk. Spreekt een werkomgeving je aan die informeel, resultaat- en klantgericht is én waar verantwoordelijkheden laag liggen, lees dan verder of deze vacature is wat je zoekt.

Binnen het programma dienstverlening werkt een enthousiast deelproces aan de dagelijkse dienstverlening op het vlak van digitale informatievoorziening (DIV). Er is in 2017 een nieuwe visie op het deelproces DIV opgesteld die de komende jaren wordt gerealiseerd. Hierbij hebben we als hoofdzaken benoemd: zaakgericht werken en standaardisatie van werkprocessen. Digitaal is leidend en deelproces DIV heeft een adviserende en faciliterende rol in de lifecycle van een document, van het ontstaan tot de archivering/vernietiging.

Binnen het (deel)proces DIV (Documentaire Informatievoorziening) zijn we op zoek naar een:

Adviseur DIV
24 uur per week

Functie inhoud
Je doet voorstellen voor verbetering van de documentaire informatievoorziening, levert een bijdrage aan de beleidsvoorbereiding- en uitvoering en je werkt mee aan DIV-projecten. Je levert een bijdrage aan de inrichting van de documentaire informatievoorziening en het zaakgericht archiveren en stelt richtlijnen en instructies op. Je levert een bijdrage aan de implementatie van nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving ten aanzien van digitale duurzaamheid, archivering en informatieontsluiting. Je bewaakt de uitvoering en voortgang van gemaakte afspraken, signaleert knelpunten en rapporteert hierover. Daarnaast fungeer je als vakinhoudelijk klankbord voor collega’s.

Functie-eisen


Arbeidsvoorwaarden
Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 3.540,- bruto per maand (functieschaal 9) bij een 36-urige werkweek. Standplaats voor deze functie is Boxtel. Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je bijvoorbeeld extra verlof kunt kopen of sparen, opleidingskosten kunt betalen of gewoon je salaris kunt aanvullen. Ter informatie, Waterschap De Dommel vraagt bij een aanstelling een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Informatie en contact
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dafni Jonkers-Jansen, Procesmanager, telefoonnummer 0411-618496. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.dommel.nl.

Je kan reageren tot 21 augustus 2017 via het online sollicitatieformulier. De eerste gesprekken staan gepland op 28 en 29 augustus a.s.

Deze vacature wordt tegelijktijdig zowel intern als extern opengesteld. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.

Volg ons op

Informatie aanvragen

Vraag hier informatie op maat aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Informatie aanvragen